Sis escriptors vinculats a Cambrils presenten els seus llibres al municipi

L'esdeveniment té lloc en el marc del programa Dies de Llibres de Cambrils

El programa Dies de Llibres de Cambrils, organitzat pel Departament de Cultura de l’ajuntament del municipi, ha reunit als sis escriptors, vinculats a Cambrils, que presenten novetats aquest Sant Jordi. L’esdeveniment està situat en el marc de presentacions del programa d’enguany que tenen lloc al Centre Cultural Municipal.

“Pirates i Corsaris. Els atacs contra Vila-seca i la Costa del Camp de Tarragona” de Pedro Otiña, “Sóc un mentider” de Marc Fargas, “A sol post” d’Ivone Puig, i “la Roda de l’Oblit” de Cari Ariñohan, són les obres que ja han estat presentades.

Així doncs, queda per presentar: “No es poden donar tants llangostos a sibeca” d’Àngel Vallverdú, i “La transició democràtica a Cambrils (1975-1983)” de Josep Bertran; aquesta última obra va ser la guanyadora de la 8a Beca de Recerca Vila de Cambrils.

A més de les presentacions de llibres, el programa Dies de Llibres, que va tenir lloc per primer cop l’any 2003, inclou altres activitats relacionades amb la literatura. D’aquesta manera, pretenen fer arribar al públic cambrilenc les creacions literàries més recents i donar a conèixer els autors i autores.