L’Aula de Teatre del Casal Municipal de Gent Gran s’acosta als joves dels instituts de Cambrils

L’objectiu de l’activitat és posar en contacte dues generacions: els adolescents i la gent gran

L’Aula de Teatre del Casal Municipal de la Gent Gran, dirigida per Jordina Ros, ha iniciat avui les representacions pels alumnes dels instituts de Cambrils, en el marc de les VII Jornades d’Intercanvi generacional i teatre social de Cambrils. L’espectacle d’enguany es titula “El gordo, el lleig i el tonto” (Assetjament a totes les edats) i servirà per posar en contacte dos grups de generacions diferents, en aquest cas adolescents i gent gran del municipi.

L’objectiu és crear punts de trobada perquè les dues generacions comparteixin vivències i inquietuds a través de dinàmiques teatrals participatives. Els primer grup de joves en participar en el projecte han estat els 90 alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Mar de la Frau, que s’han desplaçat amb el trenet turístic fins al Casal.

Les representacions continuaran aquesta setmana cada migdia i arribaran a un total de 440 alumnes dels següents centres: Institut Mar de la Frau, Escola d’Hoteleria i Turisme, Cardenal Vidal i Barraquer, Institut Cambrils, Institut Jaume I de Salou i Institut Ramon Berenguer IV. En l’última de les representacions, el projecte comptarà amb la col•laboració dels alumnes de 2n curs de maquillatge de l’Institut Cal•lípolis de Tarragona, que vindran a maquillar els actors.