La 44a edició del FIM Cambrils tanca amb més de 18.500 assistents

Martín Pérez, director del Festival, sosté que "l'edició d'enguany representa un pas molt important de creixement del festival" i destaca que "ja s'està treballant en la programació de l'any vinent"

La 44a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils ha tancat portes aquest diumenge 12 d’agost amb un número total d’assistents de 18.524, un increment molt important respecte a l’edició anterior.

Pérez ha posat en relleu la programació d’aquesta edició i ha ressaltat que Cambrils ha pogut gaudir de nombrosos caps de cartell en un únic festival.

El certamen musical va arrencar el dissabte 28 de juliol amb el concert de Kase.O i ha finalitzat amb Enrique Bunbury el 12 d’agost. Entre aquestes dues dates han passat per l’escenari del Parc del Pinaret artistes com David Bisbal, Juanes, Jorge Drexler, Sweet California o la Pegatina, entre d’altres.

Els dos concerts amb més afluència de públic han estat David Bisbal, amb més de 4500 assistents, seguit per Hija de la Luna, Homenatge a Mecano, que va aplegar més de 4000.

Martín Pérez ha assegurat que ja s’està treballant en la nova edició del Festival i que l’experiència assolida en aquests dos darrers anys ajudarà a seguir posicionant el Festival de Música de Cambrils al territori.