Castellvell del Camp inaugura biblioteca i casal de joves

Josep Mª Poblet ha estat l'encarregat d'obrir l'acte

El President de la Diputació de Tarragona, Josep Mª Poblet i Tous, i l’alcalde de Castellvell del Camp, Agustí Domingo, han inaugurat la posada en funcionament dels serveis de la Biblioteca Municipal i el Casal de Joves Trencalòs.

La Biblioteca Municipal, que fins ara estava situada dins la Casa de la Cultura Cal Barranxó, al carrer Sant Vicenç, canvia la seva ubicació i passa a estar al carrer Sant Joaquim, molt a prop de l’església. L’edifici de l’Ateneu ha estat l’escollit per a acollir aquests espais dedicats a usos culturals i socials. Gràcies al suport de la Diputació de Tarragona, que ha contribuït amb 15.000 euros, el municipi gaudirà d’aquestes instal·lacions.

L’alcalde que ha fet mostra de la seva felicitat, ha esmentat que “si una cosa s’espatlla és perquè s’ha fet servir molt, i jo vull que la biblioteca i el casal s’espatllin”.

D’altra banda, Poblet ha assenyalat que aquesta és la seva penúltima inauguració com a President i el fet de formar part d’aquest acte li deixa un bon record.

Molts han estat els veïns i veïnes que han volgut formar part d’aquest acte i s’hi han apropat per a acompanyar a l’alcalde. Els joves han mostrat la seva alegria i gratitud vers la creació d’aquests espais dels quan en faran ús.