Anna Campos serà la número dos de Junts per Catalunya Lleida

Actualment és la directora executiva i financera de la Fundació Aspros i presidenta del Club Bàsquet Lleida

0
359
Cosum Gencat BLAU (juny 2019) 728×90

L’actual directora executiva i financera de la Fundació Aspros i presidenta del Club Bàsquet Lleida, Anna Campos, serà la número dos de la candidatura de Junts per Catalunya Lleida a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Titulada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Lleida s’incorpora a la llista que encapçalarà Toni Postius amb la intenció de propiciar el canvi a la Paeria.

Postius ho ha fet públic aquest matí amb un missatge a Twiitter on explicava que “ara és el moment del canvi i d’incorporar noves veus per fer-lo possible. És un orgull poder anunciar la incorporació a la llista de Junts per Catalunya Lleida de l’Anna Campos, directiva en el camp de l’atenció als discapacitats i de l’esport femení. Benvinguda!”. Campos ha respost la piulada dient que “és una gran satisfacció i una responsabilitat enorme formar part de la llista de Junts per Catalunya Lleida per aconseguir fer possible el canvi a la ciutat de Lleida!” i afegia “Gràcies, Toni Postius, per la confiança… i a treballar!”.

El nom d’Anna Campos és el primer que es fa públic d’una llista que, segons Postius, serà “transversal” i “incorporarà moltes persones de la societat civil”. Després que no fos possible fer una llista unitària de les forces independentistes a Lleida, el compromís de Postius a l’hora de confeccionar la seva candidatura “és recollir al màxim l’esperit del que va ser Junts per Catalunya a les eleccions al Parlament del 21 de desembre de 2017”.

FER UN COMENTARI