La jove de 17 anys confessa haver assassinat la mare

La dona va morir dimecres al matí

Imatge del moment de l'arribada de la filla de la dona morta a Banyoles amb la comitiva judicial el 10 de gener del 2019 en una imatge d'esquenes

La menor de 17 anys detinguda per matar la mare a Banyoles ha reconegut els fets durant la reconstrucció del crim, que s’ha fet aquest dijous al domicili familiar de l’avinguda Països Catalans.

Segons fonts pròximes a la investigació, un cop a l’escena del crim va explicar que tenia problemes en la relació amb la seva mare i que estava enfadada per una discussió que havien tingut la nit anterior.

Per això, admet que dimecres al matí la va atacar amb un ganivet de cuina. L’autòpsia va concloure que la dona, de 53 anys, ha mort degollada encara que tenia diverses ferides d’arma blanca al cos. Està previst que l’arrestada passi a disposició de la Fiscalia de Menors aquest divendres.

Recordem que l’assassina – detinguda pels Mossos d’Esquadra en una casa de vacances de la família a Platja d’Aro, confessa va ser adoptada quan tenia tres mesos i sempre havia mantingut una relació difícil amb la seva mare adoptiva.