Polèmica a l’Ajuntament de Sabadell per la despenjada de les banderes

Avatar photo

Han retirat l'espanyola i l'europea. C's ha tornat a col·locar una altra d'espanyola en una de les finestres de la façana principal del consistori i Guanyem Sabadell una de republicana

 La retirada de les banderes espanyola i europea de la façana de l’Ajuntament de Sabadell ha generat discrepàncies entre els diferents grups municipals que integren el consistori. Els emblemes van desaparèixer dels pals on estaven penjats divendres passat, després que el Parlament proclamés la República catalana. La decisió va rebre les crítiques d’Unitat pel Canvi i Guanyem Sabadell, que formen part de l’executiu local juntament amb ERC i Crida per Sabadell, i també dels grups de l’oposició (PP, PSC i C’s). Com a resposta, dissabte C’s va decidir penjar una bandera espanyola a la finestra del seu despatx, que dona directament a la façana principal del consistori i aquest dilluns Guanyem Sabadell s’ha sumat a les mostres de protesta i n’ha col·locat un altra en una altra finestra, en aquest cas republicana.
Per la seva banda, el govern municipal no s’ha pronunciat oficialment sobre les diferències aparegudes dintre de l’executiu arran d’aquesta mesura. De fet, a hores d’ara encara no ha aclarit qui va prendre la decisió i si aquesta es va comunicar prèviament a tots els integrants de l’executiu municipal.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Una cadena humana envolta la seu de la Generalitat a Girona contra el 155

Notícia següent

Roses restaurarà els barris romà i hel·lenístic de la Ciutadella

Notícies relacionades