Altafulla acollirà aquest divendres la I Taula de Comerç del Baix Gaià

Reunirà a tots els ajuntaments, patronal, associacions d’empresaris i administracions públiques de la comarca per iniciar un projecte en comú que dinamitzi el comerç i promocioni aquest territori

0
385

La sala de Plens de l’Ajuntament d’Altafulla acollirà aquest divendres 20 d’abril la I Taula de Comerç del Baix Gaià, que organitza PIMEComerç Tarragona, l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) i la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla.

La jornada pretén reunir a tots els onze ajuntaments del Baix Gaià (Catllar, Renau, Vespella de Gaià, Salomó, La Nou de Gaià, La Riera de Gaià, La Pobla de Montornès, Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà), les associacions de comerciants i empresaris d’aquests municipis, i el Consorci del Comerç, Artesania i Moda, la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal del Tarragonès, la Cambra de Comerç de Tarragona i el Departament de Turisme de la Generalitat de Catalunya amb la finalitat d’analitzar i valorar els possibles projectes conjunts per incentivar el comerç i al mateix temps, promocionar el turisme, l’economia i el desenvolupament local d’aquesta subcomarca.

Per complir amb aquest objectiu, des de l’organització, liderada per PIMEComerç Tarragona, s’ha configurat un ampli programa d’actes per desenvolupar finalment un projecte comú que esdevingui referent al territoro com serà Comerç del Baix Gaià. El programa és el següent:

· 9.30 Recepció de convidats

· 9.40 Inauguració a càrrec de l’Alcalde d’Altafulla, Sr. Fèlix Alonso; el Regidor de Comerç, Sr. Jaume Sànchez, i la Sra. Munsa Vilalta, Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya.

· 10.00 Constitució DE LA TAULA amb tots els regidors i les associacions.

– Situació del comerç i el turisme de la comarca, a càrrec de Florenci Nieto, president de PIMEComerç Tarragona

· 10.10 TAULA: El comerç de la comarca, DEBILITATS, I AMENACES moderat per Sr. Florenci Nieto

Participen:

– Alcaldes i/o Regidors,

– Presidents associacions: ATECA (Altafulla), UCEPT (Torredembarra) Ass.

· 11.15 Descans coffe break i exposició fotogràfica del BAIX GAIÀ

· 11.45 TAULA: El Futur del comerç al Baix Gaià, FORTALESES I OPORTUNITATS

· 13.30 Cloenda Il·lm. Sr. Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona

· 13.45 DINAR

Els resultats obtinguts d’aquesta jornada es recolliran en un document conjunt amb les diferents institucions participants.

Per fer possible aquestes accions i continuar amb el projecte del Comerç del Baix Gaià, és necessari el suport econòmic de tots els ajuntaments per tirar endavant el pla estratègic de tots els agents implicats.

FER UN COMENTARI