Abigail Garrido: “Tinc la il·lusió intacta i l’energia positiva per millorar encara més la vida de la gent”

Els dirigents socialistes Miquel Iceta i Meritxell Batet acompanyen la candidata en l’acte de presentació

0
174
El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, amb la ministra Batet i Abigail Garrido. Cedida
Cosum Gencat VERD (juny 2019) 728×90

Més de 400 persones han acompanyat Abigail Garrido en l’acte de presentació com a candidata socialista a l’alcaldia de Sant Pere de Ribes que s’ha celebrat aquest dissabte 9 de març, a la sala polivalent de la Vinya d’en Petaca.

En el discurs de presentació, Garrido ha deixat clar que “em torno a presentar per renovar la confiança que em vau donar”, perquè “tinc la il·lusió intacta” i “estic convençuda que amb energia positiva podem millorar encara més la vida de la gent.”

La candidata ha insistit en que “és important continuar donant un impuls fort al poble, tal com es mereix, ja que vam patir una paràlisi durant molt de temps i havíem de fer avançar el municipi i acabar amb la deixadesa que hi havia.”

Ha recordat les diferents transformacions que el govern socialista municipal ha impulsat en els últims quatre anys. Ha fet referència a la reforma de places i carrersi equipaments, com ara la pista poliesportiva de Sant Agustí. “Calia recuperar els espais públics perquè són llocs de relació i convivència molt importants”, ha destacat Garrido.

A més, ha fet referència a les iniciatives per millorar la vida de les persones com l’eliminació del cost de cinc euros per reclinar la butaca de l’acompanyant d’una persona ingressada a l’Hospital Sant Camil, les beques per al menjador escolar també durant l’estiu “perquè les necessitats de menjar dels nostres infants no acaben quan tanca l’escola per vacances” o els plans d’ocupació propis de l’Ajuntament.

I també ha recordat la forma de treballar del seu govern amb transparència i proximitat: “No entenc l’alcaldia sense estar al carrer. No soc una alcaldessa de despatx. Per això hem governat a les places, fent reunions amb la ciutadania per mirar-nos als ulls i explicar-nos les nostres preocupacions cara a cara.” “Com a equip, hem treballat pel que realment importa. El nostre objectiu ha estat conèixer bé les necessitats de la gent per millorar les seves vides.”

A més, ha explicat que “la gent diu que soc l’alcaldessa del Facebook”, ja que acostuma a connectar amb la ciutadania també a través de les xarxes socials: “És important connectar amb les persones allà on són i explicar en qualsevol espai en què estic ocupant el temps.”

Iceta i Batet mostren plena confiança

El primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, Miquel Iceta, i la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, també han volgut donar suporta Abigail Garrido en la seva presentació.

Iceta ha remarcat la voluntat de servir de la candidata i la defensa dels serveis públics de qualitat per part de Garrido: “Sant Pere de Ribes ha tingut necessitats que havia de cobrir la Generalitat de Catalunya i, com que no ha posat els diners, l’Ajuntament ha optat per avançar-los, encara que no li tocava.”

Meritxell Batet, per la seva part, ha deixat clar que Garrido “vol fer de Sant Pere de Ribes un municipi a on tothomtingui cabuda i s’hi senti com a casa. Ella ajuda tots per igual, tant els que l’han votat com els que no, ja que pensa en el bé comú i en el millor per al poble.”

FER UN COMENTARI