Divendres, 19 d'abril de 2024
És notícia

Millores dels equipaments municipals de Parets del Vallès

Avatar photo

S'han fet dues actuacions, una al Casal de Can Butjosa i l’altre a les pistes d’atletisme

Aquesta setmana s’han dut a terme diverses millores en els equipaments municipals de Parets. Concretament, s’han fet dues actuacions, una al Casal de Can Butjosa i l’altre a les pistes d’atletisme.

Una de les actuacions s’ha fet al Casal de Can Butjosa, on s’ha reformat la cuina que s’utilitza per fer cursets per a adults i infants. En aquest sentit, el mobiliari que s’ha utilitzat per a la reforma és d’acer inoxidable donat l’ús que s’ha de fer d’aquest, per facilitar la neteja i per evitar que es faci malbé.

L’altre s’ha dut a terme a les pistes d’atletisme, on s’està substituint la il·luminació de la zona d’entrenament del club d’atletisme per llums LED.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha explicat que “seguirem implementant totes les accions i destinant tots els recursos que calguin per posar al dia els nostres equipaments i que aquests siguin tan sostenibles com sigui possible. Estalviar i millorar és una de les nostres prioritats”.

La regidora d’Equipaments, Laura Lozano, ha declarat que “apostar per posar al dia els nostres equipaments és prioritari pel nostre equip de govern. Creiem que és imprescindible mantenir-los perquè tots puguem gaudir de les activitats”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mor un Guàrdia Civil en ser atropellat per un vehicle robat

Notícia següent

Detectades papallones singulars o en regressió als parcs de l’àrea metropolitana

Notícies relacionades