Presentat el Circuit Gironí de Cros 2022/2023

Avatar photo

L’edició d’enguany constarà de vuit curses

La sala Ferran Agulló de la Diputació de Girona ha estat l’escenari aquest migdia de la presentació del Circuit Gironí de Cros 2022/2023, 31è Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i 18è Trofeu Diputació de Girona, una de les competicions clàssiques del calendari atlètic català. L’edició d’enguany constarà de vuit curses que tindran lloc del 6 de novembre al 19 de febrer arreu de la demarcació.

L’acte ha comptat amb la participació del diputat d’Esports, Jordi Masquef; el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu; la cap territorial d’Esports de la Generalitat a les comarques gironines, Anna Julià; la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rossich, i l’atleta banyolina de New Balance, Esther Guerrero, que apadrina l’esdeveniment.

La novetat principal respecte de l’edició interior és la incorporació del cros de Castelló d’Empúries. Aquesta prova, que tindrà lloc el 29 de gener, també determinarà els campions gironins de cros 2023. El circuit arrencarà el 6 de novembre a Santa Coloma de Farners, la prova més antiga de les comarques gironines (48a edició).

La resta de curses, en categoria masculina i femenina i des de prebenjamins fins a veterans de més de 55 anys, són les següents: a Girona, el 13 de novembre; a Olot, el 20 de novembre; a Caldes de Malavella, el 27 de novembre; a Banyoles, el 18 de desembre (prova puntuable per al Gran Premi Català de Cros); a Vidreres, el 29 de gener i, finalment, a Sant Hilari Sacalm, el 19 de febrer, en una prova que també determinarà els campions màsters de Catalunya.

En la seva intervenció, el diputat d’Esports, Jordi Masquef, ha remarcat que “el Circuit Gironí de Cros ha assolit un gran prestigi arreu de Catalunya”. “Això és conseqüència de la feina ben feta durant molts anys”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

150 persones participaran en el triatló d’Altafulla

Notícia següent

L’exposició ‘Andorra al natural’ arriba a Madrid

Notícies relacionades