150 persones participaran en el triatló d’Altafulla

Avatar photo

Un 20% són dones

El pròxim diumenge 9 d’octubre torna el Triatló d’Altafulla. L’esdeveniment va a càrrec de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla i compta amb la direcció tècnica de Running Solutions.

Per a aquest esdeveniment, els participants gaudiran de la modalitat Sprint individual que consta de 0,75 km de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de carrera a peu.

La prova de natació serà amb sortida des de la platja a l’alçada de la plaça Consolat de Mar i amb meta al mateix passeig marítim; el circuït de bicicleta són quatre voltes amb un circuït 100 % urbà amb pujada al Castell, i la cursa a peu és 100 % pel passeig de Botigues de Mar.

La meta, al mateix arc de meta, localitzat en el final del passeig marítim de Botigues de Mar, a l’alçada de la plaça Consolat de Mar. La prova Sprint, acollirà uns 150 triatletes. La inscripció inclou capell SAILFISH de natació, samarreta tècnica, avituallament  i foto de meta gratuïta.

Dels 150 triatletes el 20 % són dones i el 44% són de la demarcació de Tarragona, mentre que més del 55 % ens visita de fora de les comarques tarragonines.

La sortida és a les 9 hores del matí amb la prova de natació i el lliurament de premis està previst a les 11 hores amb la presència de l’alcaldessa d’Altafulla, Montse Castellarnau, i el regidor d’Esports, Jaume Sànchez.

Les afectacions pel desenvolupament de l’esdeveniment esportiu:

Diumenge, de 8:30 a 11:00 hores, es tallarà el trànsit rodat en alguns carrers del municipi i es donarà pas alternatiu a vehicles quan es consideri oportú des de la Policia Local i l’organització.

Els carrers afectats són:

Carrer Enviada, Consolat de Mar, Jaume I, Via Augusta, Pont Via Hercúlia (càmping), carretera de la platja, rotonda del Puntet (afectació parcial), Marquès de Tamarit, Baixada de Rigalt, Comunidor, Camí de l’Ermita, Ronda d’Altafulla, rotonda del Bufet (afectació parcial), Marquès de Tamarit, Lluís Companys, Alcalde Pijuan, carrer del Mar, Via Augusta i Camí del Prat.

Ubicació dels accessos que permeten travessar el circuït amb la corresponent senyalització (seguir les fletxes verdes):

1.    Del barri marítim en direcció muntanya, l’accés habilitat es troba al carrer Pont de Mar en direcció al carrer Atzavares (al costat de l’hotel Altafulla Mar).

2.    Sortida del centre del poble, l’accés habilitat es troba a la cruïlla dels carrers Gaià, Caid Ismail amb Ronda d’Altafulla (cantonada de darrera del Caprabo).

3.    Camins en direcció a Torredembarra per darrera dels centres escolars i el cementiri. L’entrada serà pel vial de servei – Camí de la Nou i la sortida del poble serà pel camí de l’Olivero

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Crèdit Andorrà signa un patrocini amb l’esquiador Joan Verdú

Notícia següent

Presentat el Circuit Gironí de Cros 2022/2023

Notícies relacionades