Dissabte, 20 d'abril de 2024
És notícia

El mosso ferit i el pistoler de Tarragona es coneixien del club de tir

Imatge de: @punsix

El mosso ferit de bala en intentar detenir al sospitós del tiroteig en una empresa de seguretat privada a Tarragona coneixia a l’arrestat perquè eren socis del mateix club de tir, han explicat a Europa Press fonts pròximes a la recerca.

El 14 de desembre al matí, l’home va entrar en l’empresa on treballava i va disparar a tres excaps, i en la seva fugida també va disparar a un dels mossos que intentaven detenir-li després d’identificar el cotxe amb el qual es va donar a la fugida.

Com es coneixien, quan el mosso va baixar del cotxe per a detenir-lo li va cridar pel seu nom, Eugen, i li va demanar que deixés anar l’arma.

El policia anava amb dos mossos més en un cotxe sense logotipar però amb les llums policials enceses, i es va baixar del cotxe sense màscara, per la qual cosa Eugen va poder reconèixer-li mentre li demanava que deixés l’arma.

Dels tres policies que anaven en el cotxe, tots vestits de paisà, aquest va ser el primer que es va acostar al sospitós i l’únic que va quedar ferit.

Aquests policies no formaven part del dispositiu que els Mossos van desplegar per a evitar que el sospitós fugís, però van començar a perseguir-li en rebre l’avís que conduïa per una carretera prop de la qual estaven ells.

Després de ferir al mosso, Eugen va aconseguir escapar fins a una casa de Riudoms, on va quedar atrinxerat fins que la unitat d’assalt dels Mossos li va neutralitzar.

TESTIMONIS
El policia i el sospitós també tenien amics en comú en el club de tir en el qual coincidien, i un d’ells serà testimoni en la causa perquè el dia del tiroteig va rebre una trucada del mosso i una altra del sospitós.

Primer li va dir el policia, que en saber qui era el sospitós va contactar amb aquest amic en comú per a saber si havia parlat amb ell aquest dia, i li va demanar que li avisés si s’assabentava d’on podia estar.

Més tard, Eugen va cridar al mateix amic i li va demanar un correu electrònic, al qual va enviar un missatge que tenia preparat des de dos dies abans i en el qual explica els motius del tiroteig i en el qual avançava qui serien les seves víctimes.

Aquest missatge també el van rebre els treballadors ferits, que eren caps del sospitós, i dels quals deia que volia venjar-se per les seves condicions laborals i perquè assegura que li havien tractat de manera racista.

El mosso, l’amic que compartia amb el sospitós i els treballadors ferits estan citats aquest dijous per a atestar davant la jutgessa que investiga el cas i explicar-li els seus actes aquest dia.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Detinguts a Barcelona 2 fugitius d’una organització molt violenta de tràfic de drogues

Notícia següent

Mor un operari quan feia un sol dia que treballava a l’empresa

Notícies relacionades