Dimecres, 24 d'abril de 2024
És notícia

El festival Llum BCN torna a fer brillar els carrers de la ciutat

Avatar photo

El festival Llum BCN es troba a l’altura dels grans esdeveniments mundials de les arts lumíniques, com els d’Eindhoven, Praga i Lió, amb propostes que marquen les futures tendències del món de l’art, el disseny, la il·luminació artística i la participació ciutadana.

Alguns dels grans artistes internacionals del moment, com Trevor Paglen, Ulf Langheinrich o Tundra, compartiran experiències i idees amb els millors creadors nacionals, entre els quals destaquen Antoni Miralda, l’artista convidat de l’edició d’enguany, Cabosanroque, Toni Arola, Mariona Benedito + Cube bz. o Jordi Canudas.

A més, estudiants de setze escoles d’art, disseny i il·luminació de la ciutat participaran en el festival Llum BCN amb una exhibició conjunta al parc del Centre del Poblenou.

Una rua poètica i una obra menys efímera

El Llum BCN d’aquest any arriba amb dues novetats. El divendres 4 de febrer els carrers del Poblenou veuran desfilar una rua poètica de llum i color encapçalada per la formigonera dissenyada per Antoni Miralda, i dissabte i diumenge la instal·lació s’exhibirà de manera estàtica al solar del carrer de Pere IV, a la cantonada amb el carrer de la Ciutat de Granada. D’altra banda, l’obra Data Heartbreak, una exploració lumínica sobre la intoxicació informativa, l’apatia i la importància de les dades, es podrà visitar durant tot el mes de febrer a la sala A del Disseny Hub Barcelona (DHUB).

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els bikers del DiR Golf Costa Daurada visiten a Mazinger Z

Notícia següent

Detinguts a Barcelona 2 fugitius d’una organització molt violenta de tràfic de drogues

Notícies relacionades