Divendres, 29 de març de 2024
És notícia

Tàrrega modernitzarà el local social d’Altet gràcies a una donació d’Electro-Tarr

Avatar photo

Ajut econòmic de 40.577 euros mitjançant la signatura d’un conveni de col·laboració en favor de la promoció de la cultura

L’Ajuntament de Tàrrega ha signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual l’empresa Electro-Tarr SCCL farà una donació de 40.577 euros per finançar les obres de millora del local social d’Altet. En concret, les actuacions previstes a l’edifici consisteixen en l’adequació de la sala polivalent, la instal·lació d’il·luminació exterior i la renovació de la cuina. El projecte també inclou l’adquisició d’electrodomèstics i de nou mobiliari interior i exterior. Gràcies a aquesta inversió sufragada a través d’Electro-Tarr, es modernitzarà significativament el local social d’Altet, poble del municipi de Tàrrega. En aquest equipament públic, veïns i entitats organitzen activitats de caire cultural, social i de lleure. Alhora és un espai de promoció de l’associacionisme i la participació ciutadana. Per això, el consistori targarí i la Junta de Veïns d’Altet expressen el seu agraïment a Electro-Tarr i valoren molt positivament aquesta donació, que contribuirà a afavorir el dia a dia de les persones que resideixen a la població.

Han signat l’acord l’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú; el representant d’Electro-Tarr, Jordi Balasch; i el portaveu de la Junta de Veïns d’Altet, Jordi Palou. A l’acte de signatura celebrat a la Casa Consistorial també ha assistit el regidor de Pobles, Carlos Vílchez (vegeu fotografia). Electro-Tarr, empresa constituïda en societat cooperativa, farà la donació de 40.577 euros des del seu Fons d’Educació i Promoció de Cooperatives. Per la seva part, l’Ajuntament de Tàrrega s’ha compromès a finalitzar els treballs abans de finalitzar el present any. L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú també ha posat de relleu el compromís de l’empresa Electro-Tarr vers el poble d’Altet i el municipi de Tàrrega.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Tarragona atorga la medalla de la ciutat al Col·legi d’infermeres i Infermers

Notícia següent

Canillo reformarà el seu skate park

Notícies relacionades