Divendres, 29 de març de 2024
És notícia

El Festival de Peralada recupera la presencialitat en la 35a edició

El certamen oferirà una programació "intensa" amb noms com Sondra Radvanovsky, Jonas Kaufmann o Benjamin Bernheim

Presentació de la nova edició del festival de Peralada. ACN

El Festival de Peralada (Alt Empordà) recupera la presencialitat per celebrar el seu 35è aniversari i ho farà de la mà d’algunes de les millors veus del panorama líric i de la dansa. El certamen oferirà una “intensa” edició amb 13 actuacions del 16 de juliol a l’1 d’agost, en el que qualifica de “nova etapa”.

Després del parèntesi “virtual” de l’any passat, l’esdeveniment torna amb força i un pressupost de 2,7 milions d’euros (MEUR). Pel seu escenari hi passarà el Béjart Ballet Lausanne amb l’espectacle ‘Ballet for life’, que inaugurarà el certamen i que es podrà veure en dues ocasions.

També hi actuarà el Ballet de Barcelona, que estrenarà ‘Perspectives’ en un nou espai: el Mirador del Castell. I s’hi podrà veure la versió en concert de la ‘Tosca’ de Puccini, que reunirà les veus de Sondra Radvanovsky, Jonas Kaufmann i Carlos Álvarez.

L’edició d’enguany, a més, estarà dedicada al desaparegut Artur Suqué, impulsor del festival. El certamen comptarà amb fortes mesures de seguretat i les funcions estaran limitades a 700 espectadors, el 70% del miler de butaques de la platea.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Sant Pau i Bellvitge podran monitorar per control remot els pacients amb marcapassos

Notícia següent

Gran èxit dels Bons Reus Primavera

Notícies relacionades