Divendres, 29 de març de 2024
És notícia

100 alumnes d’un institut de Montcada fa deu dies que esperen els resultats de proves PCR

L'Ajuntament acusa Salut d'una gestió "nefasta" perquè el cribratge al centre va donar erròniament un 16% de casos positius

Un centenar d’alumnes de l’Institut La Ferreria de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) fa deu dies que esperen el resultat de les proves PCR. Ho ha denunciat públicament l’Ajuntament del municipi, que també ha lamentat que el cribratge massiu al centre va donar un resultat erroni: en un inici es van detectar el 16% de casos positius de covid-19 però després es va corregir la dada fins el 2%. La situació ha obligat a confinar 400 alumnes, una tercera part del centre.

“És un despropòsit sense pal·liatius”, ha criticat l’alcaldessa Laura Campos, que ha acusat el Departament de Salut d’haver fet una gestió “nefasta”. Campos ha exigit un aclariment amb tots els resultats per a què l’institut pugui planificar el retorn dels alumnes a les aules.

“Tota aquesta descoordinació ha estat un autèntic malson. No hi ha cap justificació possible: estem davant d’una gestió nefasta i no es pot tolerar que pràcticament una setmana després de saber que hi ha hagut falsos positius seguim amb 400 alumnes confinats a l’espera d’un aclariment que no arriba”, ha etzibat Campos a través d’un comunicat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

‘Salvem lo Pallars’ recull signatures per evitar el macroprojecte de plaques solars al Jussà

Notícia següent

Sant Narcís sense fires ni barraques

Notícies relacionades