Dijous, 18 d'abril de 2024
És notícia

Denunciat el propietari d’un bar de Terrassa on hi havia clients consumint a l’interior

La Policia Municipal ha imposat un total de vuit sancions per saltar-se el confinament nocturn

Imatge recurs d’una patrulla dels Mossos d’Esquadra.

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat aquest dimarts al vespre el propietari d’un bar on hi havia clients consumint tant a l’exterior com a l’interior del local utilitzant el mobiliari per deixar les begudes i seure. Els agents es van acostar a l’establiment a dos quarts de deu alertats per una trucada al 112 on es denunciaven els fets.

Un cop allà, van demanar als clients que abandonessin l’establiment recordant-los les restriccions establertes per la Generalitat per lluitar contra la covid-19, i van obrir acta al propietari de l’establiment per incompliment de les mesures decretades.

En el tercer dia del toc de queda, la Policia Municipal ha imposat un total de vuit denúncies a ciutadans que es trobaven a la via pública entre les 10 de la nit i les 6 de la matinada sense causa justificada. Quatre van ser per a vinents i les altres quatre per a vehicles aturats en un dispositiu de control policial.

Al llarg d’aquest dimarts també es van interposar vuit denúncies més per no dur la mascareta posada o fer-ho de forma incorrecta, altres sis sancions van ser per a un grup de persones que estaven reunides i consumint alimentació i begudes a la plaça de Paulina Pi de la Serra i, finalment, una altra per a un establiment que no va tancar en l’horari establert per les restriccions.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La 12a edició del Gran Recapte a l’Ebre recollirà donacions virtuals per la Covid-19

Notícia següent

L’alta velocitat s’endú el gruix d’inversions que el govern espanyol preveu per Tarragona

Notícies relacionades