XIX Trobada de motos clàssiques Sta. Oliva-El Montmell

Aquesta es una trobada que ja és un clàssic a la nostra comarca, sent el lloc idoni per a intercanviar experiències i configurar un museu itinerant que transcorre pel Montmell ,sostre del Baix Penedès

0
969
FarmaciaBanyeres_728x90

El dia 28 de maig, l’ajuntament del Montmell en col·laboració amb l’ajuntament de Santa Oliva, organitzaran la XIX Trobada de motocicletes clàssiques Sta. Oliva – El Montmell, en què efectuaran un recorregut per l’interior de la comarca del Baix Penedès fent unes parades programades en diferents llocs del recorregut.

Aquesta es una trobada que ja és un clàssic a la nostra comarca, sent el lloc idoni per a intercanviar experiències i configurar un museu itinerant que transcorre pel Montmell ,sostre del Baix Penedès.

RECORREGUT:

Sortida desde Sta. Oliva (bar La Parada)- Llorenç del Pdès- St. Jaume dels Domenys-Pinedes Altes-La Moixeta-Aiguaviva Aiguaviva-La Joncosa del Montmell (Parada Esmorzar)-El Mirador del Pdès-Masllorenç-Rodonyà-Canferrer (refrigeri) Canferrer-Aiguaviva- Les Ventoses- Sta. Oliva ( final recorregut)

PROGRAMA:

– A les 8 del matí concentració al bar La Parada a l’Avda. Verge del Remeï de Sta. Oliva
– Sortida a les 9h del matí.
– L’esmorzar es fará al Cafè del Poble, a la Joncosa del Montmell.
– El refrigeri será a Canferrer de la Cogullada
– A les 13,30 hores arribada a Sta. Oliva i entrega de premis, a la moto més antiga, la millor restaurada i la millor conservada.

REGLAMENT:

– Hi podran participar totes les motocicletes,ciclomotors i vehicles amb sidecar matriculats abans del 1987 aquest inclòs.
– En el moment de la inscripció s’haurà de presentar la documentació tècnica del vehicle.
– Tots el vehicles hauran d’estar en bon estat de conservació.
– S’haurà també de disposar de documentació, assegurança, llums, retrovisors, etc…
– Els conductors i passatgers hauran de portar el casc reglamentari.
– Velocitat de passeig: 50km/h.

Preu d’inscripció: 5€.

FER UN COMENTARI