Vols saber amb quines destinacions de Catalunya somien els ciutadans europeus?

  La campanya de la multinacional 'Siente el verano' pretén impulsar una quinzena de ciutats espanyoles

  0
  691

  El director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, va rebre la setmana passada a Joaquim Edo, cap de comunicació a Catalunya de Coca-Cola European Partners Iberia, amb motiu de la presentació de la campanya ‘Siente el verano’ per promocionar les ciutats catalanes com a destinació turística.

  Tarragona, Barcelona i Cadaqués són tres de les destinacions turístiques catalanes favorites entre els europeus, segons l’estudi realitzat per Coca-Cola dins de la campanya, que es poden veure aquest estiu als envasos de producte, juntament amb 12 destinacions espanyoles escollides per la multinacional.

  Prop de 400 milions de consumidors europeus tindran la possibilitat de guanyar un viatge per a dues persones a les destinacions triades pels ciutadans europeus participants en l’estudi.

  Segons explica Coca-Cola European Partners, l’estudi en el qual es basa la promoció, elaborat per TNS per Coca-cola, s’ha realitzat consultant a ciutadans de 13 països europeus, a més d’Espanya: Portugal, Gran Bretanya, Irlanda, França, Bèlgica, Luxemburg, Països Baixos, Alemanya, Dinamarca, Noruega, Islàndia, Suècia i Finlàndia.

  Barcelona ha estat triada per la majoria d’ells, 13 de 14, com a destinació somiada per viatjar. A més, la Ciutat Comtal és la quarta destinació preferida pels joves de Regne Unit, el setè per les famílies britàniques i el dècim primer pels adults d’entre 25 i 39 anys. També per als joves belgues és la quarta destinació i el tercer per a les famílies.

  Tarragona és una de les destinacions preferides pels consumidors de Bèlgica, Luxemburg i Dinamarca. En el cas de Cadaqués, són els consumidors francesos els que s’han decantat per aquesta destinació, molt proper a la frontera amb el país veí.

  A més de les tres poblacions catalanes, altres destinacions somiades pels europeus en la costa llevantina són València i Alacant. Altres destinacions espanyoles distingides pels europeus són Madrid, la capital andalusa, així com Marbella i Màlaga, les Illes Canàries i Balears.

  FER UN COMENTARI