Vols saber amb quines destinacions de Catalunya somien els ciutadans europeus?

  La campanya de la multinacional 'Siente el verano' pretén impulsar una quinzena de ciutats espanyoles

  0
  572
  Fira_ExpoNadó_2018_728x90

  El director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, va rebre la setmana passada a Joaquim Edo, cap de comunicació a Catalunya de Coca-Cola European Partners Iberia, amb motiu de la presentació de la campanya ‘Siente el verano’ per promocionar les ciutats catalanes com a destinació turística.

  Tarragona, Barcelona i Cadaqués són tres de les destinacions turístiques catalanes favorites entre els europeus, segons l’estudi realitzat per Coca-Cola dins de la campanya, que es poden veure aquest estiu als envasos de producte, juntament amb 12 destinacions espanyoles escollides per la multinacional.

  Wifi_Penedès_728x90

  Prop de 400 milions de consumidors europeus tindran la possibilitat de guanyar un viatge per a dues persones a les destinacions triades pels ciutadans europeus participants en l’estudi.

  Segons explica Coca-Cola European Partners, l’estudi en el qual es basa la promoció, elaborat per TNS per Coca-cola, s’ha realitzat consultant a ciutadans de 13 països europeus, a més d’Espanya: Portugal, Gran Bretanya, Irlanda, França, Bèlgica, Luxemburg, Països Baixos, Alemanya, Dinamarca, Noruega, Islàndia, Suècia i Finlàndia.

  Barcelona ha estat triada per la majoria d’ells, 13 de 14, com a destinació somiada per viatjar. A més, la Ciutat Comtal és la quarta destinació preferida pels joves de Regne Unit, el setè per les famílies britàniques i el dècim primer pels adults d’entre 25 i 39 anys. També per als joves belgues és la quarta destinació i el tercer per a les famílies.

  Tarragona és una de les destinacions preferides pels consumidors de Bèlgica, Luxemburg i Dinamarca. En el cas de Cadaqués, són els consumidors francesos els que s’han decantat per aquesta destinació, molt proper a la frontera amb el país veí.

  A més de les tres poblacions catalanes, altres destinacions somiades pels europeus en la costa llevantina són València i Alacant. Altres destinacions espanyoles distingides pels europeus són Madrid, la capital andalusa, així com Marbella i Màlaga, les Illes Canàries i Balears.

  FER UN COMENTARI