Vladimir Ashkenazy, diumenge a l’Auditori

Ashkenazy, un dels millors pianistes del món, en aquesta ocasió dirigirà l’orquestra de Cadaquès en el seu 30è aniversari i amb una jove promesa del piano, Denis Kozhukhin, guanyador del primer premi del Concurs Internacional Reina Elisabeth de Brussel·les

0
249

Vladimir Ashkenazy, un dels millors pianistes del món, dirigirà diumenge, a les 19.00 hores, a l’Auditori Municipal Enric Granados, l’orquestra de Cadaquès en el seu 30è aniversari i amb una jove promesa del piano, Denis Kozhukhin, guanyador del primer premi del Concurs Internacional Reina Elisabeth de Brussel·les.

El llegendari pianista rus de nacionalitat islandesa Vladímir Ashkenazy, un dels músics més venerats dels nostres temps, estarà per primera vegada a l’Auditori Enric Granados. Ashkenazy, amb 50 anys de carrera musical, és el director de la Royal Philharmonic Orchestra de Londres, i d’orquestres simfòniques d’alt nivell com les de Los Angeles, Boston, San Francisco i Filharmònica de Berlín, entre d’altres.

El concert, que forma part de la programació de tardor de LaTemporada, s’inclou dins dels actes commemoratius de l’Any Viñes i compta amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Les entrades, que es poden comprar a la taquilla de l’Auditori Municipal Enric Granados, tenen un preu de 31€ i 26€ (reduïda).

FER UN COMENTARI