Visita institucional a la Paeria del nou president del Consell Social de la UdL

L’alcalde Ros ha rebut Delfí Robinat, qui ocuparà el càrrec els propers quatre anys

0
690
Wifi_Penedès_728x90

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha rebut aquest matí a la Paeria el nou president del Consell Social de la Universitat de Lleida, Delfí Robinat, qui ocuparà el càrrec durant els propers quatre anys. El paer en cap ha felicitat Robinat i li ha desitjat èxit en aquesta nova etapa al capdavant del consell, en la qual el nou president ha explicat que aposta per la internacionalització de la UdL, la millora del finançament i la transferència de coneixement a la societat.

El Consell Social és un òrgan que permet que la societat col·labori en la definició dels criteris i de les prioritats del planejament estratègic de la UdL. Està format per 15 persones, 6 membres del Consell de Govern i 9 escollits pel Parlament, la Generalitat, els ens locals, les organitzacions empresarials i els sindicats. Delfí Robinat substitueix en el càrrec Ramon Roca -que l’havia assumit al 2008-. De la seva trajectòria professional destaca que presideix la Cambra de Comerç de Tàrrega des del 2010 i que és copropietari i conseller delegat de l‘empresa d’equipaments per a l‘hostaleria Casa Delfín.

La tinent d’alcalde Montse Mínguez i els regidors Toni Postius, Paco Cerdà, Ángeles Ribes, Carles Vega i Dolors López han estat presents en la recepció que l’alcalde ha fet a Robinat.

FER UN COMENTARI