Visita guiada a l’exposició Armand Lluent al Museu Deu del Vendrell

El proper divendres 24 de març, a les 19 h, comencen els actes entorn l’exposició Armand Lluent (1943-2004) La figuració perduda, que es pot gaudir al Museu Deu fins al 4 de juny

0
281
L'exposició de les obres d'Armand Lluent començarà el dia 24 de març. (Cedida)

Carles Soto, patró de la Fundació Privada Armand Lluent, farà un recorregut per la mostra antològica d’aquest pintor, dibuixant, escenògraf i gravador català al llarg de 30 anys dedicats a la creació. Soto, gran coneixedor de l’obra, explicarà el procés intern que Armand Lluent va fer cap a l’abstracció, abordant diversos camps de la seva biografia i del seu bagatge professional.

Per bé que l’artista considerava que no sabia o no valia la pena explicar el que pintava, doncs ho considerava un acte personal i íntim que responia a una necessitat emocional, el comissari de l’exposició donarà respostes a totes aquelles inquietuds i preguntes que colpeixen l’espectador davant l’obra d’Armand Lluent.

Aquesta serà la primera de les tres activitats gratuïtes que el Museu Deu ha organitzat amb la finalitat de difondre i fer arribar el contingut de l’exposició, tant per al públic infantil com per a l’adult.

FER UN COMENTARI