Vilanova i la Geltrú participa en la segona edició del Connecta

La voluntat és poder contractar una cinquantena de persones entre finals d'aquest any i principis del vinent

0
157
Imatge de Connecta. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha estat present a la segona edició del Connecta – Catalunya Convention Bureau, celebrada la setmana passada. Una trobada, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme, que té com a objectiu fomentar el networking i la col·laboració entre els professionals del turisme de reunions (MICE) mitjançant propostes innovadores que millorin la seva competitivitat i les oportunitats de negoci.

El Connecta, dirigit a professionals del turisme de reunions i esdeveniments de Catalunya, possibilita que els assistents tinguin l’oportunitat de configurar la seva agenda d’activitats i crear sinergies entre els membres del sector.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, de la mà de l’Àmbit d’Empresa i de l’Estació Nàutica, aposta pel turisme de reunions com un repte amb un enorme potencial de creixement. Per l’ens local participar en aquest esdeveniment representa una oportunitat per donar a conèixer la marca Vilanova i la Geltrú, i perquè la ciutat esdevingui referent per operadors de viatges i professionals del turisme de reunions.

La trobada va servir, entre d’altres, per presentar la destinació Vilanova i la Geltrú com a escenari per a turisme de reunions, donar a conèixer la creació de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i presentar un primer model de catàleg de congressos, on recollir tots els recursos com a ciutat de congressos, reunions i esdeveniments.

FER UN COMENTARI