Vila-seca obre la porta a la natació en horari escolar

El Ple Municipal de l’Ajuntament de Vila-seca aprova per unanimitat la moció de Vila-seca en Comú per oferir un servei gratuït de natació en horari escolar

0
428

El Ple Municipal de l’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat per unanimitat una moció de Vila-seca en Comú per oferir un servei gratuït de natació en horari escolar. Concretament, s’ha acordat iniciar els estudis i les converses pertinents per crear un servei perquè les escoles tinguin la possibilitat de realitzar natació gratuita en horari escolar en el curs que el consell escolar municipal determini de forma consensuada, tal i com ja succeeix a altres municipis veïns com ara Reus, Tarragona o Salou.

Des de Vila-seca en Comú es mostren molt satisfets amb el suport donat pel conjunt del plenari atès que demostra “la capacitat d’entesa del conjunt de regidors i regidores que conformen la corporació”. Segons manifesten, amb l’adopció d’aquesta mesura, s’aconseguirà “aproximar l’activitat física a tots els sectors de la població mitjançant el foment de la natació a infants”. A més, assenyalen que aquest projecte “ajudarà a difondre l’esport a la infància i a generar uns hàbits altament profitosos, com el creixement de l’autonomia dels més menuts i la millora de la autoestima”.

Si tot va segons el previst, els comuns asseguren que aquesta iniciativa podrà encetar-se “en el proper curs escolar”. Abans, però, manifesten que caldrà posar-se d’acord amb tota la comunitat educativa i solucionar possibles dificultats com poden ser el transport dels infants a la piscina. L’acord implica que el cost de l’activitat serà assumit íntegrament per l’Ajuntament i , per tant, gratuït per a tots els nens i nenes participants.

FER UN COMENTARI