La VII Fira Modernista del Penedès versarà sobre el món del motor

El món del motor serà un dels eixos temàtics principals

0
428

La fira Modernista ja escalfa motors. I precisament, el món del motor serà un dels eixos temàtics principals de la setena edició, que se celebrarà a la vila de l’Arboç el cap de setmana del 14 i 15 d’abril de 2018.

Durant el dissabte 14 es presentaran vàries propostes relacionades amb el món del motor que convertiran la Rambla Gener en un veritable circuit de carreres durant tot el dia.

Dissabte 14 d’abril durant tot el dia, la rambla Gener acollirà una excepcional exposició de cotxes i motocicletes clàssiques que farà les delícies de grans i petits. En aquest mateix espai, durant tot el cap de setmana, els més petits de la casa tenen una cita ineludible amb els tallers infantils de la Fira Modernista, on podran fabricar amb les seves pròpies mans un cotxe de carreres antic i un avió.

El mateix dissabte 14 d’abril a la tarda, la rambla Gener esdevendrà un esbojarrat circuit automobilístic de la mà de la companyia Xip Xap i el seu espectacle “Rum Rum Trasto Karts”, una còmica proposta de teatre de carrer per viure en família.

Totes les novetats i informació detallada sobre la VII Fira Modernista del Penedès poden consultar-se a través del facebook al perfil de L’Arboç Turístic. Ben aviat podrà consultar-se el programa complet a la web de l’Ajuntament de l’Arboç www.arbocenc.cat

FER UN COMENTARI