Els vendrellencs Guardafuegos publiquen el seu segon treball

‘Mientras Todo Cambia’ ha estat produït pel guitarrista de Lax’n’Busto Pemi Rovirosa

0
226

El grup de rock del Vendrell Guardafuegos publica aquest divendres 16 de febrer el seu segon treball discogràfic, un EP de cinc cançons que porta per títol ‘Mientras Todo Cambia’. El disc ha estat enregistrat als Sputnik Recording Studios d’Arturo Torres i Pemi Rovirosa, i ha comptat amb la producció del guitarrista de Lax’n’Busto.

L’àlbum l’edita el segell reusenc H-Records, i suposa la continuació de l’EP de debut que el grup va treure el 2016. En aquesta ocasió, Guardafuegos fa un pas endavant tant en la qualitat de les composicions enregistrades com en el treball en estudi, que ha donat com a resultat un disc més enèrgic i urgent que l’anterior, que tenia un to més reposat.

“Necesito Faltar” és el primer single del disc, del qual se n’ha fet un videoclip que es va enregistrar el mes de gener al Centre Cultural Sant Jordi de Montblanc, realitzat per Joan Agramunt. Guardafuegos, integrat per Rosendo Hernández (veu i guitarra), Sergi Bové (guitarres), Marc Guitart (baix), Jordi Caralt (bateria) i Ferran Robusté (teclats), comença ara la presentació del disc amb diferents concerts programats que tenen el seu tret de sortida el divendres 23 de febrer a la Sala Tram de la Granada (Alt Penedès).

Després d’un segon concert a La Central de Cambrils (9 de març), el grup presentarà el seu segon disc a casa, al Sam Boulevard del Vendrell, el divendres 16 de març. Altres concerts confirmats són els de Montblanc (Le Pub, 14 d’abril) i Barcelona (Brujas Bar, 28 d’abril).

Més informació:

 https://guardafuegos.wordpress.com/

https://www.facebook.com/guardafuegos/?ref=bookmarks

https://guardafuegos.bandcamp.com/releases

FER UN COMENTARI