Veïns de Llívia demanen que la Paeria faci les tasques de manteniment dels equipaments públics

El president de Cs Lleida, José Luis Osorio, es reuneix amb l’Associació de Veïns de Llívia i voltants per conèixer l’estat del barri

0
1009
FarmaciaBanyeres_728x90

El president del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Lleida, José Luis Osorio, ha lamentat que “l’equip de govern no faci les tasques de manteniment que li pertoquen als equipaments municipals del barri de Llívia”. Després d’un any de l’última reunió amb l’Associació de Veïns de Llívia i voltants, “la situació és la mateixa o pitjor, perquè no s’ha efectuat cap millora ni cap reparació dels equipaments i cada mes que passa es troben en més mal estat”, ha criticat Osorio, després d’haver-se reunit de nou amb l’associació. Concretament, “els veïns es queixen que els lavabos del Centre Cívic es troben en condicions insalubres” i que necessitarien un “ascensor, ja que l’edifici és freqüentat per gent gran i els hi suposa un problema d’accessibilitat”.

D’altra banda, el regidor de Cs Lleida ha criticat també el mal estat de “la pista esportiva de Llívia”. “Un espai tan freqüentat, i més per nens i nenes, hauria de trobar-se en un estat impecable, i actualment no és així”, ha lamentat Osorio, que ha posat com a exemple “de detriment els vestidors del pavelló”. Osorio ha posat també de manifest que “els veïns demanen la millora dels camins del voltant del barri, en especial el que va de Llívia fins a la C-12 i que arriba fins a l’Escola Alba”.

“Llívia és un barri, però degut a la poca inversió i escàs manteniment que li dedica l’equip de govern els veïns no se senten com a tal”, ha manifestat Osorio, després d’escoltar els veïns. “L’última promesa electoral de l’equip de govern en el darrer mandat va ser que a l’entrada de Llívia s’ubicaria una zona de lleure i esbarjo, i encara continua havent-hi un descampat”, ha criticat. Per tot això, Osorio ha anunciat que “sol·licitarà a l’equip de govern que es comencin les obres de manteniment per enriquir el barri com li pertoca”.

FER UN COMENTARI