Vandellòs i l’Hospitalet al certamen de turisme Expovacaciones de Bilbao

El municipi s’hi ha promocionat del 5 al 7 de maig

0
476
Karting Comarruga 728×90

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha donat a conèixer els seus atractius turístics al certamen internacional Expovacaciones, que s’ha celebrat aquest cap de setmana passat, del 5 al 7 de maig, al Bilbao Exhibition Centre. En aquesta fira, adreçada a totes els públics, en què es poden trobar les tendències i experiències més interessants en rutes i destinacions turístiques nacionals i internacionals, així com les més innovadors alternatives d’oci i temps lliure, l’Oficina de Turisme de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors ha comptat amb un estand propi.

La regidora de Turisme, Elídia López, que va assistir-ne a la inauguració,  ha fet un balanç positiu d’aquesta acció promocional amb què es pretenia atreure al municipi el públic basc i, en especial, les famílies; i mostrar-los els recursos naturals i les diferents activitats i serveis que hi tenen al seu abast.

Segons ha explicat la regidora, el que més interès va despertar entre els assistents a la fira, van ser “les platges del municipi, de poca fondària, sorra fina i aigües transparents; i les rutes de senderisme i de BTT, els càmpings i la gastronomia”.

Entre els visitants a l’estand, la Regidoria de Turisme va sortejar una experiència d’un cap de setmana a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, per gentilesa del Càmping La Masia.

 

 

FER UN COMENTARI