Una vuitantena de persones participen a la setmana del món laboral a Sant Pere de Ribes

Biblioteques i Ajuntament organitzen per quart any aquesta iniciativa

0
216
Imatge d'una de les conferències. Foto: Cedida

Les activitats del 4art. cicle ‘Biblioteca i Món Laboral: no t’aturis!’, que s’ha portat a terme del 2 al 4 d’octubre organitzat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes en col·laboració amb les biblioteques Manuel de Pedrolo i Josep Pla de Sant Pere de Ribes, han tingut una bona acollida i participació.

La primera de les sessions, la del dia 2, sobre eines actuals per a la recerca de feina, va aplegar a 13 participants. L’endemà la programació va continuar amb la realització de la Jornada d’Orientació empresarial “Com millorar el meu projecte de negoci” i una xerrada sobre com donar a conèixer els negocis a través de campanyes eficaces utilitzant Facebook i Whatsapp Business, en la què van participar 17 emprenedor/es.

Per acabar amb la setmana del Món laboral, es van organitzar 2 tallers d’Speed Dating Professional, el dia 3 a les Roquetes i el dia 4 a Ribes, amb una assistència de 23 i 25 persones, respectivament. Aquest taller gratuït va permetre posar en pràctica el sistema de cites ràpides que s’utilitza des de fa un temps per buscar parella aplicat a les entrevistes laborals (on cada persona participant es prepara la presentació personal i disposa de tres minuts per presentar la seva candidatura a diferents entrevistadors).

Seguint amb l’edició d’altres anys, empreses del municipi i de la comarca van col·laborar per dinamitzar aquest darrer taller. L’Espai obert la Serra, la Federació d’Empresaris del Gran Penedès, Alcampo i RedBar han participat en la dinamització de la jornada i han ajudat que la simulació d’entrevistes per part dels candidats/es fos més pràctica i poguessin treballar aspectes per millorar-les.

Gràcies a les entrevistes realitzades amb les empreses, algunes persones accediran a segones entrevistes per valorar seriosament la seva candidatura a un lloc de treball i altres currículums seran enviats a ofertes de feina que actualment hi ha obertes.

FER UN COMENTARI