Una vuitantena de joves músics participaran al XIIè Concurs de Música de Cambra Higini Anglès

L’auditori del Conservatori de Música de la Diputació a Reus obrirà les seves portes al públic per seguir les actuacions d’un certamen de referència al país

0
456
Karting Comarruga 728×90

Una vuitantena de joves alumnes procedents de conservatoris i centres d’educació musical de tot Catalunya i de l’Estat participaran aquest dissabte, a Reus, al XIIè Concurs de Música de Cambra Higini Anglès de la Diputació. El certamen, organitzat pel Conservatori de Música de la Diputació a Reus, comptarà amb la presència de 24 formacions musicals: 6 agrupacions en la categoria d’Infantil, 6 de la categoria Juvenil, 4 de la categoria Jove i 8 en la categoria Superior.

Un concurs de referència entre els certàmens de música de cambra del país
El certamen, que arriba enguany a la dotzena edició, ha estat al llarg del temps un punt de trobada del jove talent musical, pel qual han passat centenars de grups musicals procedents de tot Catalunya i del territori espanyol. Això l’ha convertit en un dels concursos de música de cambra de referència del país. Els membres externs del tribunal encarregats d’avaluar les interpretacions són reconeguts músics i professionals en l’àmbit de l’educació musical. Enguany, el Concurs de Música de Cambra Higini Anglès comptarà entre el jurat amb el violoncel·lista Enric Prats Borràs, el clarinetista Mateu Ferré Casajust i el trompetista Josep Lluis Lopez Navarro.

A més de la participació d’agrupacions procedents de les comarques tarragonines, el concurs comptarà amb la presència de formacions de la demarcació de Barcelona, Lleida, Saragossa i València. Entre els intèrprets que formen part dels grups participants, n’hi ha d’origen internacional, concretament, de països com Canadà, França i Portugal. Les actuacions de les diferents formacions seran obertes a tot el públic i començaran dissabte, 25 de març, a les 10 del matí. La sessió de tarda s’iniciarà a les 16 hores, amb les interpretacions dels grups seleccionats per les finals de les categories Juvenil i Superior, i durant la mateixa es coneixeran els seus guanyadors.

FER UN COMENTARI