Una trentena de parades omplen Salou per Sant Jordi

El Passeig Jaume I ha estat l'escenari de la diada

0
853

Salou, la capital de la Costa Daurada, celebra avui la diada de Sant Jordi amb la fidel tradició de la venda de roses i llibres en les diferents parades d’entitats, escoles, associacions, i també de partits polítics. En total prop d’una trentena d’estands –ubicats al Passeig Jaume I- on es poden comprar tot tipus de llibres, roses i també col·laborar en causes benèfiques a través de la venda d’articles relacionats amb el Sant Jordi.

També s’hi ha ubicat un estand del Club Xic’s que ha repartit imants i globus entre els petits de la casa que han anat desfilant al llarg del matí i que han cantat i ballat amb els diferents espectacles de teatre i música per a públic in­fantil.

Al llarg de la tarda ha continuat l’activitat al Passeig Jaume I, a l’alçada del Club Nàutic, amb més entreteniment i actuacions; l’aparició de les mascotes del Xic’s Rocky i Confetina; a més de l’animació amb Set de So; la representació a càrrec de l’associació Salou Teatre Grup Okupa de ‘La increïble història de Sant Jordi’, a més de la ballada d’elements festius com els Nanos i el Ball d’Espases de Salou.

FER UN COMENTARI