Una quinzena de joves emprenedors es promocionaran a l’espai NIU Project a la Fira de Cambrils

Els departaments de Promoció Econòmica i Joventut impulsen aquest estand específic amb exhibicions i tallers oberts. Els participants podran assistir a tallers previs sobre tècniques de màrqueting i comunicació

0
873
Wifi_Penedès_728x90

Una quinzena de joves emprenedors i creadors es promocionaran al NIU Project, un espai específic de la Fira Multisectorial impulsat pels departaments de Promoció Econòmica i Joventut de l’Ajuntament de Cambrils. L’estand s’ofereix gratuïtament als empadronats a Cambrils.

El NIU es va estrenar la passada edició de la Fira amb l’objectiu de promocionar els joves del municipi amb esperit emprenedor que aspiren a professionalitzar la seva activitat o que es troben en una fase experimental per decidir si fan el pas per transformar la seva afició en una activitat econòmica.

En aquest espai reservat per a joves es programaran mostres de la producció dels emprenedors com a showroom professional (tant amb formats expositius com d’exhibició en el cas dels joves creadors) o fins i tot com a tallers professionals oberts en directe.

A més, es farà difusió professional entre el sector econòmic al qual s’orienta cadascuna de les activitats i es promourà la trobada entre els emprenedors i possibles programadors (per als creadors) o compradors.

De forma prèvia a l’esdeveniment, també es programen tallers breus per als emprenedors participants per aportar-los coneixements i tècniques de màrqueting, elaboració de producte, comunicació i venda, per tal que aprofitin al màxim l’esdeveniment comercial.

La iniciativa s’emmarca en l’eix Estudiem i Treballem del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020, que preveu l’acció NIU Project dins del programa d’emprenedoria.

FER UN COMENTARI