Una persona intoxicada en un incendi en un restaurant de Tortosa

El foc s'ha originat a la cuina d'un establiment situat en un edifici de planta baixa i quatre pisos, els veïns del qual s'han confinat

0
4784

Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat, el matí d’aquest dimecres 30 de maig, en un incendi que s’ha declarat en un restaurant de Tortosa. El foc s’ha originat a la cuina d’un establiment situat en un edifici de planta baixa i quatre pisos, els veïns del qual s’han confinat. Una persona ha resultat intoxicada lleu per inhalació de fum.

El foc s’ha declarat quan passaven vuit minuts de les 8 del matí en un restaurant situat al Passeig Moreira de Tortosa. En concret, ha cremat la campana extractora de la cuina de l’establiment, situat en un edifici de planta baixa i quatre pisos. Els veïns de l’edifici s’han confinat a casa seva, mentre que una persona ha resultat ferida lleu per inhalació de fum. El Servei d’Emergències Mèdiques ha atès a la persona afectada i l’ha dut a l’Hospital Verge de la Cinta.

Els Bombers de la Generalitat han treballat prop de tres quarts d’hores en les tasques d’extinció de l’incendi, que s’ha extingit poc abans de les 9 del matí. Posteriorment s’han dut a terme les tasques de ventilació de l’edifici.

FER UN COMENTARI