Una comèdia musical inicia els espectacles familiars d’aquesta tardor al Vendrell

El Temporada de tardor encetarà la seva programació familiar el proper diumenge 7 d’octubre amb la comèdia musical “Alícia al país de les meravelles”

0
257
Imatge de l'espectacle "Alícia al país de les meravelles". Foto. Aj. del Vendrell

El dia que l’Alícia fa deu anys, li regalen el primer mòbil. El conill blanc, però, l’hi roba i ella haurà de recórrer el País de les Meravelles fins arribar al palau dels mòbils per recuperar-lo. Amb aquest viatge, l’Alícia s’adona que no pot viure com fins ara, que enganxada al mòbil es perd moltes coses, com el valor de la imaginació i de la lectura.

Després d’emocionar-nos amb Litus, la dramaturga Marta Buchaca s’ajunta amb Viu el Teatre per presentar una Alícia rabiosament contemporània i actualitzada. Una versió del mite de Lewis Carroll amb la qual és impossible que grans i petits no s’identifiquin i reflexionin. Una comèdia musical que farà riure, emocionar i gaudir a tota la família.

Director: Jordi Andújar
Composició musical: Keco Pujol
Intèrprets: Jordi Llordella, Júlia Bonjoch, Marc Pujol i Queralt Albinyana
Producció: Viu el Teatre

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l’aforament ho permet.

‘ALÍCIA AL PAÍS DE LES MERAVELLES’
Dia: diumenge 7 d’octubre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 12 h
Preu: 8 €
Edat recomanada: a partir de 4 anys
Preu amb descompte: 6 € (Gratuït per als menors de 3 anys)

FER UN COMENTARI