Una Caminada Popular recorre els llocs més emblemàtics del Vendrell i els seus voltants

La prova ha estat promoguda per l’Ajuntament i la Regidoria d’Esports i organitzada i coordinada pel Grup Muntanyenc de La Lira Vendrellenca

0
779
Wifi_Penedès_728x90

El passat diumenge 9 d’abril es va celebrar la 20a edició de la Caminada Popular “Vila del Vendrell”, prova promoguda per l’Ajuntament i la Regidoria d’Esports del Vendrell i organitzada i coordinada pel Grup Muntanyenc de La Lira Vendrellenca.

Gaudint d’un matí preciós pel que fa a la climatologia, 83 caminadors esperaven a les 9 del matí a la Plaça Vella, el tret de sortida. Un recorregut circular els portaria pel Camí del Tomoví fins a l’Àrea Recreativa de Tomoví, punt on estava previst l’esmorzar, després anirien cap a Cal Mata, la Papiola, Bonaterra, el Vendrell Júnior i tornada al Vendrell on es donava per acabada la caminada.

Com sempre agrair a la Policia Local el seu acompanyament fins els afores de la vila i la presència de la Creu Roja i dels voluntaris de Protecció Civil que, amb la seva professionalitat, van fer que la prova es desenvolupés amb la màxima tranquil·litat i placidesa per als caminadors.

FER UN COMENTARI