Un veí de Mollerussa és agredit en un pis d’un bloc amb okupes

La víctima va cridar l'atenció al suposat agressor, que no viu al bloc, perquè estava fumant a l'ascensor

0
1782
Inauguració The Animal King Vilanova 728×90

Els Mossos d’Esquadra estan investigant l’agressió al propietari d’un pis del bloc conegut com ‘El Trenquet’, de Mollerussa, on fa més de quatre anys que hi ha diversos grups d’okupes en diferents habitatges de l’edifici. Segons la policia, la víctima va presentar la denúncia ahir dimarts a la tarda a la comissaria dels Mossos de Mollerussa per uns fets que van tenir lloc dilluns al vespre. Tal com avancen els diaris Segre i Mañana, l’home hauria patit empentes que el van fer caure al terra i li van provocar lesions lleus a l’espatlla i un tall cal cap. Tot i que va passar la nit a casa l’endemà va anar a l’Hospital Arnau de Vilanova, a Lleida, perquè li fessin un comunicat mèdic. Sembla ser que l’origen de l’agressió ve motivat perquè la víctima va cridar l’atenció al suposat agressor, que no viu al bloc però té coneguts que okupen un pis, perquè estava fumant a l’ascensor.

La tensió entre propietaris i okupes del bloc del ‘Trenquet’ de Mollerussa ha anat en augment els darrers dies després de les denuncies públiques dels primers pels constants problemes que generen els segons al punxar la llum, el gas i l’aigua així com deixar inhabilitades zones comunes. Els okupes han penjat pancartes als seus pisos on reclamen un habitatge per viure i lloguers socials per uns immobles que en la majoria dels casos han estat okupats a la força després de rebentar les portes.

Al bloc hi ha 14 pisos okupats des de fa més de 4 anys i la situació s’ha anat complicant fins al punt que ha hagut d’intervenir el consistori per intentar mediar el conflicte. En aquest sentit, ahir dimarts, l’alcalde Marc Solsona va mantenir una reunió a Barcelona amb la propietària de l’immoble, Servihàbitat, per saber com hauria d’actuar l’Ajuntament davant el conflicte.

FER UN COMENTARI