Un nou restaurant a l’estació d’Aldover completa l’oferta de la Via Verda del Baix Ebre

El Consell Comarcal reclama més civisme per aturar accions vandàliques que suposen un cost anual de més de 15.000 euros

0
1554
Wifi_Penedès_728x90

El nou restaurant de l’estació de la Via Verda d’Aldover, que s’inaugura aquest dissabte, tanca el cercle de serveis que s’ofereixen al llarg del tram nord de l’antiga via ferroviària de la comarca del Baix Ebre, complementant l’oferta dels establiments de les estacions de Benifallet i Xerta.

El Consell Comarcal està enllestint també el projecte per prolongar la Via Verda fins a la desembocadura de l’Ebre i es preveu obrir aviat el primer tram entre Tortosa i l’Aldea. Per altra banda, el president de l’ens comarcal, Dani Andreu, ha denunciat que les instal·lacions de la Via Verda pateixen una nova onada de vandalisme que està ocasionant greus desperfectes en tanques de protecció i enllumenat, entre d’altres. Andreu ha fet una crida al civisme i a la denúncia d’aquestes actuacions negligents que representen un sobrecost en reparacions de més de 15.000 euros anuals.

L’any 2009, els atacs constants a les plaques solars amb què s’il·luminaven els túnels, va obligar a soterrar en formigó els grups electrògens.

FER UN COMENTARI