Un detingut en la càrrega dels Mossos contra els independentistes que volen arribar fins a la marxa de Jusapol

L'escomesa s'ha produït després d'un llançament massiu de pots de pintura als agents situats al cordó de la Via Laietana

0
188
Un manifestant independentista i dos antidisturbis dels Mossos d'esquena a la Via Laietana, el 29 de setembre del 2018 (Horitzontal).
DiverNadal Cunit 2018 728×90

Un detingut en la càrrega dels Mossos d’Esquadra contra els grups d’independentistes que intenten arribar fins a la marxa de policies espanyols organitzada per Jusapol. L’arrestat, a la plaça de l’Àngel, està acusat d’atemptat als agents de l’autoritat. L’escomesa s’ha produït després d’un llançament massiu de pots de pintura als agents situats al cordó de la Via Laietana. Minuts després s’ha produït una segona càrrega policial a la zona de l’estació de Jaume I. Prèviament, els Mossos havien blindat la via i s’havien viscut insults i moments de tensió entre els dos bàndols amb cants enfrontats del ‘Que viva España’ i crits de ‘1 d’octubre, ni oblit ni perdó’. Poc després de migdia, la manifestació de Jusapol ha començat a caminar en direcció a Urquinaona i la plaça de Catalunya. Una cinquantena d’independentistes els han escridassat al carrer de Fontanella, però l’aldarull no ha anat a més per la presència de diverses dotacions dels Mossos.

FER UN COMENTARI