Un conductor begut cau amb el seu cotxe a una sèquia a Amposta

La policia local ha denunciat penalment l'home, un veí de Tortosa de 52 anys , que no va patir ferides de consideració

0
1222
Cosum Gencat MORAT (juny 2019) 728×90

La policia local d’Amposta ha denunciat penalment un conductor que va precipitar-se amb el seu cotxe a una sèquia de reg gairebé quintuplicant la taxa d’alcoholèmia permesa aquest dijous al vespre. L’home, un veí de Tortosa de 52 anys, circulava com a únic ocupant del vehicle pel camí que uneix la TV-3405 i Poblenou del Delta en direcció a aquest nucli de població. Segons va declarar, va perdre el control del cotxe, va sortir de la via i va caure a la sèquia de la Becassina. En arribar al lloc de l’accident, els agents de la policia local van observar que el conductor es trobava sota l’efecte de les begudes alcohòliques, donant 1,12 mil·ligrams d’alcohol per litre en la prova.
L’home va ser traslladat a l’Hospital Comarcal d’Amposta, tot i que no patia ferides de consideració. Els agents han instruït diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir amb una taxa que gairebé quintuplicava la permesa i haver estat implicat en un accident de trànsit.

Precisament, la policia local ha anunciat que, dins dels serveis planificats, aquest cap de setmana efectuarà controls preventius d’alcoholèmia amb l’objectiu d’evitar la circulació per la xarxa viària de conductors amb risc potencial d’accident.

FER UN COMENTARI