Un conductor dóna positiu en un control d’alcoholèmia a Reus

Un delicte contra la seguretat viària conduir sota l'efecte de l'alcohol quan se superi els 0,60 mil·ligrams per litre d'aire expirat

0
366
Wifi_Penedès_728x90

Segons informa la Guàrdia Urbana, aquest dilluns, 3 d’abril, a les 15:39h, agents del cos municipal de seguretat han instruït diligències judicials contra un conductor per donar positiu en controls d’alcoholèmia. Els agents van aturar la furgoneta Peugeot Partner al carrer de Sant Esteve i van instruir les diligències contra el conductor, de 38 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques al haver donat un resultat positiu de 0,62mg/l d’alcohol en aire espirat a la prova d’alcoholèmia que se li va practicar.

És un delicte contra la seguretat viària conduir sota l’efecte de l’alcohol quan se superi els 0,60 mil·ligrams per litre d’aire expirat, 0,40 en cas d’accident. Aquest fet pot comportar penes de presó d’entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir d’entre un i quatre anys. Els conductors no poden circular amb una taxa d’alcohol superior a 0,25 mil·ligrams per litre d’aire expirat. Superar aquest índex fins al 0,60 és constitutiu d’una falta administrativa.

FER UN COMENTARI