Un centenar de participants en la trobada Gaudint de l’Atletisme a Torredembarra

L'esdeveniment ha tingut lloc a la pista d'atletisme de la Zona Esportiva de Torredembarra

0
828
Wifi_Penedès_728x90

Avui diumenge 2 d’abril, la pista d’atletisme de la Zona Esportiva de Torredembarra ha estat la seu de les jornades Gaudint de l’Atletisme, en les quals han participat un centenar de persones al llarg del matí.

Les activitats s’han iniciat a les 10.30 h, i s’ha pogut gaudir d’un seguit d’exercicis i jocs orientats a la pràctica de l’atletisme amb un caire lúdic i recreatiu fins a les 12.30 h. S’han realitzat les cinc proves següents: salts combinats, llançaments combinats, circuit de coordinació, cursa de velocitat amb obstacles, i una prova col·lectiva de relleus i jocs de punteria.

La trobada serveix de base per a la vinent Fase Comarcal Gaudint de l’Atletisme, prevista pel diumenge 23 d’abril, també a la pista de Torredembarra, on es programaran 4 proves acumulatives amb caire competitiu i inscripció per la via dels JEEC (aplicació informàtica).

La jornada d’avui ha estat organitzada pel Consell Esportiu del Tarragonès, qui ha comptat amb la col·laboració de l’Institut Torredembarra, del Club Atletisme Torredembarra i de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI