Trobada multi esportiva d’escoles d’educació especial al Pavelló Olímpic Municipal

Amb l'objectiu d'afavorir la pràctica esportiva dels alumnes amb necessitats especials en un entorn diferent al del centre educatiu

0
426

Els centres educatius Alba, Nostra Senyora del Mar i Font del Lleó de Reus, han compartit una jornada esportiva al Pavelló Olímpic Municipal. Un total de 105 alumnes han desenvolupat diferents activitats físiques i esportives adaptades a les capacitats dels alumnes. El ball, el bàsquet i l’hoquei d’interior han omplert la matinal esportiva que s’emmarca en l’objectiu d’afavorir la pràctica esportiva dels alumnes amb necessitats especials en un entorn diferent al del centre educatiu i compartir amb altres alumne s una activitat lúdica i atractiva.

En aquesta ocasió l’escola de ball Wapacha Diversiti ha contribuït al desenvolupament de l’activitat amb la participació dels seus tècnics que junt amb els monitors del Consell Esportiu i els tècnics de Reus Esport i Lleure com a organitzadors.

La jornada, que ha tingut lloc aquest dijous, 23 de novembre, a més de l’implicació dels docents dels centres educatius compta amb el suport econòmic de la regidoria d’Esports i la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus.

El Regidor d’Esports Jordi Cervera i la regidora Montserrat Vilella que han assistit al final de la jornada han volgut destacar que aquesta activitat, que va sorgir la primavera de l’anterior curs escolar, ja s’ha incorporat al calendari de les escoles d’educació especial amb plena normalitat i comptarà amb una trobada per trimestre en concret els mesos d’abril i de juny.

FER UN COMENTARI