El Trio Blanchard guanya el Premi Diputació de Tarragona

La formació s’endú el triomf en la categoria Superior del certamen, que ha comptat enguany amb la participació de 34 grups que han competit en quatre categories

0
228

El XIII Concurs de Música de Cambra Higini Anglès va cloure aquest diumenge al Conservatori de Música de la Diputació a Reus, després d’un cap de setmana d’interpretacions de gran nivell a càrrec d’un total de 34 formacions de joves alumnes de música vinguts d’arreu del país i l’Estat. El grup guanyador de la categoria Superior va ser el Trio Blanchard, integrat per Xavier Gullón (clarinet), Paula Sánchez (violoncel)  i Alba Llorach (piano).

Un concurs de referència entre els certàmens de música de cambra del país
El certamen ha celebrat la seva tretzena edició, reunint el jove talent musical en un dels concursos de música de cambra de referència del país. A més de la participació d’agrupacions procedents de les  comarques tarragonines, el concurs ha comptat amb la presència de formacions de la demarcació de Barcelona, Lleida, Girona i també del País Valencià i el País Basc. Els guanyadors de la categoria Superior han estat guardonats amb un premi en metàl·lic de 1.400 euros i la possibilitat de realitzar dos concerts remunerats, un dins del cicle Joves&Clàssica Nous Valors que organitza Joventuts Musicals de Barcelona, i un altre Conservatori de Música de la Diputació a Reus.  Les actuacions de les diferents formacions van tenir lloc dissabte i diumenge a l’Auditori Higini Anglès del Conservatori de Musica a Reus.

FER UN COMENTARI