Tret de sortida a la segona fase d’ampliació del cementiri del Palau d’Anglesola

L’Ajuntament ha iniciat els tràmits per contractar les obres i així finalitzar tot el que estava previst en el corresponent projecte de reforma.

0
222
FarmaciaBanyeres_728x90

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha iniciat els tràmits per contractar la segona fase de les obres del cementiri municipal i així finalitzar tot el que estava previst en el corresponent projecte d’ampliació. Aquesta segona fase de les obres suposarà la construcció de 94 nínxols nous.

Amb aquesta finalitat, la Junta de Govern de l’Ajuntament ha aprovat l’expedient de contractació mitjançant procediment obert simplificat, amb un pressupost de licitació de 88.110 euros, IVA inclòs. Igualment, s’ha aprovat el plec de clàusules administratives que han de regir la contractació de les obres. L’anunci de la licitació s’ha publicat al Perfil de contractant i s’ha obert el termini de licitació pública establint el termini per presentar proposicions en 20 dies naturals.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que aquesta és una actuació molt necessària ja que no quedaven nínxols disponibles en el recinte actual. “És una de les actuacions més importants que tenia projectades l’actual equip de govern i ja estava dins el programa del grup municipal de CiU”, apunta Meseguer.

L’ampliació s’ha realitzat en una finca que va ser adquirida per la corporació municipal al final de la passada legislatura i es duu a terme amb càrrec als pressupostos municipals vigents.

Meseguer recorda que a la primera fase, que es va completar el passat mes de febrer, es va construir una tanca perimetral amb xapa tipus “corten”, la qual dóna una estètica moderna, i també es va dur a terme el traçat interior de carrers, la xarxa de desguàs, i els espais enjardinats. “Aquestes actuacions van suposar l’addició de més de 2.000 m2 de recinte tancat, que comunica directament amb el recinte actual”, descriu l’alcaldessa. Igualment, es va condicionar un espai d’aparcament d’uns 1.800 m2 davant del nou recinte, “una actuació molt esperada ja que fins ara els vehicles s’havien de deixar a les vores de la carretera que va al Poal, amb els inconvenients i riscs que això suposa”, finalitza Meseguer.

FER UN COMENTARI