Tres usuaris de l’autobús urbà de Cambrils són premiats

Ahir es va fer el sorteig i es va donar a conèixer les tres butlletes premiades: 01988, 01445 i 00140

0
235
Imatge dels sorteig que es va realitzar ahir
Karting Comarruga 728×90

El sorteig “Viatja i guanya” ja té guanyadors o guanyadores. La regidora de Mobilitat, Yolanda Quílez, i el president de la Unió de Botiguers de Cambrils, Enrique Arce, van treure de l’urna les butlletes premiades. La 01988 ha obtingut el primer premi (50 euros en xecs regal) i la 01445 i la 00140 el segon i tercer premi (25 euros en xec cadascun). Les persones afortunades s’han de posar en contacte amb Aparcam o la Unió de Botiguers per poder recollir els xecs, que es podran bescanviar als establiments associats a la Unió de Botiguers.

La campanya es va portar a terme entre els dies 18 i 23 de setembre en el marc de la Setmana Sostenible i Segura. Els conductors van ser els encarregats de lliurar les butlletes als passatgers. La iniciativa, que es posa en marxa per tercer any consecutiu, ha estat impulsada per Aparcam i la Unió de Botiguers amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils.

L’objectiu de la campanya és que l’usuari trobi en el transport públic una alternativa sostenible i segura i que pugui comprovar que, amb el transport públic es guanya temps i tranquil·litat a l’hora de fer els desplaçaments. Per altra banda, la campanya pretén que els usuaris puguin comprovar que el transport urbà apropa serveis i equipaments de necessitat diària.

FER UN COMENTARI