Tres dels vuit tarragonins investigats per l’1 d’octubre planten el jutge

L'atestat policial xifra en quatre els agents que van patir lesions aquell dia

0
316

Aquest dimecres a les nou del matí estaven citats a declarar vuit veïns de Tarragona arran del referèndum de l’1 d’octubre. Tots ells, segons han apuntat, pertanyen o col·laboren amb organitzacions polítiques, socials o sindicals i la majoria eren en les càrregues policials a la plaça Imperial Tàrraco, després que es requisessin urnes i paperetes a l’Institut Tarragona. Tres d’aquests vuit directament no han entrat als jutjats, mentre que els altres cinc han entrat però no han declarat.

Segons ha publicat ‘NacióDigital.cat’, un atestat policial ha apuntat a les vuit persones investigades en el marc de la causa de l’1-O i va ser enviat al jutjat d’instrucció número 2 de Tarragona. En ell asseguren que els concentrats a l’institut van mostrar “resistència activa” i “agressivitat” i xifren en quatre els agents amb lesions.

Entre els investigats hi ha el president de la secció local d’Esquerra Republicana, Sergi Albarran, que en aquest context va rebre un cop de porra al cap. També hi ha el regidor Jordi Martí, de la CUP. Tots dos han entrat però no han declarat.

FER UN COMENTARI