Treballadors de la Generalitat a Girona fan una cassolada per exigir l’aixecament del 155

Unes 200 persones, amb cartolines i llaunes grogues, reclamen al govern espanyol que deixi de "controlar les finances" catalanes per "poder recuperar les institucions"

0
368

Uns 200 treballadors de la Delegació de la Generalitat a Girona han fet aquest divendres al migdia una cassolada amb llaunes de color groc per exigir l’aixecament del 155, tot recordant al govern espanyol que Catalunya ja compta amb un president. Durant la lectura del manifest, s’ha llegit l’acord aprovat al Senat el 27 d’octubre de l’any passat on es diu que les mesures recollides en aquest article de la Constitució seran vigents fins a la presa de possessió del nou govern català.

“Avui som nosaltres els qui volem recordar a Madrid que ha d’aixecar el 155 i de pas, el control de les nostres finances”, s’ha afirmat. Al capdavant d’aquesta iniciativa hi ha l’Assemblea de Treballadors per la Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC) que cada divendres convoca una concentració per denunciar la situació dels “presos polítics” i dels membres del govern cessat. Abans de la cassolada, han felicitat el nou president de la Generalitat, Quim Torra, amb un aplaudiment per desitjar-li sort.

FER UN COMENTARI