Tot a punt per a la VII Festa de l’Animal a Vilanova i la Geltrú

Juntament amb la quarantena d'expositors del recinte firal, la Festa de l'Animal també oferirà activitats, tallers i xerrades

0
369

La Festa de l’Animal torna a Vilanova i la Geltrú el dissabte 20 d’octubre amb diverses activitats, tallers, exhibicions i, el repte enguany com en les edicions anteriors, de continuar treballant per sensibilitzar la ciutadania vers la tinença responsable d’animals de companyia.

La 7a edició de la Festa de l’Animal, que tornarà a omplir la rambla de la Pau, entre els carrers de l’Àncora i de Conxita Soler, constarà d’una trentena de propostes lúdiques. També comptarà amb la ‘Passarel·la de l’Adopció’ una iniciativa que vol facilitar l’adopció responsable de gossos que es troben acollits a les dependències de la Mancomunitat Penedès-Garraf i en entitats protectores. La Festa de l’Animal se celebrarà el dissabte 20 d’octubre de les 10 a les 20.30 h, i es preveu comptar amb la participació de 40 expositors.

La festa compta amb un bon nombre d’activitats, xerrades i tallers que s’aniran succeint al llarg de tot el dia. Destaquen el Canicross popular, la inauguració del circuit Agility a l’espai de gossos de Baix-a-Mar, o la pasarel·la ‘Adopta’m’.

FER UN COMENTARI