Tortosa rep la medalla de bronze dels premis de la Setmana de la Mobilitat Sostenible

El guardó, del ministeri per a la Transició Ecològica, reconeix les mesures empreses a la ciutat, entre les quals la millora del pont amb les noves passarel·les

0
194

Tortosa ha rebut aquest dilluns a Madrid un dels reconeixements de la vuitena edició dels premis de la Setmana de la Mobilitat Sostenible a l’Estat espanyol. Concretament, la ciutat ha obtingut la medalla de bronze per les actuacions que ha impulsat en els últims mesos per a la millora de la seguretat viària i la pacificació del trànsit. El guardó valora diversos aspectes, com l’aplicació del radar pegagògic o el reforç de la seguretat als passos de vianants amb la instal·lació de llums a la calçada que permeten una millor identificació durant la nit.

Però el que ha sigut determinant a l’hora de rebre el premi ha sigut la transformació que s’ha fet al pont de l’Estat, amb l’eixamplament de les voreres. L’actuació ha permès crear passarel·les amb espais ben definitis i diferenciats per al pas de vehicles, bicicletes i vianants, que circulen en diferents alçades.

El sotsinspector de la Policia Local de Tortosa, Paco Amaré, ha rebut el premi de mans del secretari d’Estat de Medi Ambient, a la seu del ministeri per a la Transició Ecològica.

FER UN COMENTARI